adidas nmd wit blauw

Nearly everything else 'sleep' related not covered in the other forums.

Moderators: labman2, SCNVsleep

adidas nmd wit blauw

Postby szfsdtgxcc » Tue Dec 05, 2017 6:34 am

Image

De NMD City Sock komt voor adidas nmd wit blauw de herfst van 2016 in een nieuwe grijze / witte kleurweg. Met een volledig Primeknit bovenste materiaal en zit op het populaire Boost Outsole van het merk, heeft u een directe winnaar in de hand. Deze schoen is vervaardigd uit een ademhalend en lichtgewicht gaas, dat is gekleed in een prachtige zalmkleur.

We zagen de nieuwe adidas heren schoenen 2017 versie van de City Sock versie pas een paar weken geleden, maar deze laatste kleuren gebruiken gebruik van de oorspronkelijke vorm die begin 2016 net na de originele NMD zat. In twee gestreepte bakkleuren, De flat Tinten helpen het patroon te accentueren over de stretchy primeknit shell.

De paren komen in twee kleuren, adidas dames schoenen sale zwart en wit, zijn zowel een bovenste materiaal in primeknit, een boost middelzool, maar van vorige versies wordt dit samengesteld met een rubberen zool. Het paar bestaat uit zwart Primeknit bovenste materiaal, een witte boost middenzool en zwarte EVA stekkers. We zullen de kalligrafie van Mikitype aan de binnenzijde hebben, op een EVA-stekker en op inserts.

Maar zelfs zonder de adidas nmd city sock grijs roze beroemdheden die thuis komen, is het idee dat Adidas het moment is van het sneaker-etiket. Het eigen product van het merk heeft nieuwe eerlijke niveaus bereikt. De ongelooflijk koele en comfortabele Ultraboost, die Adidas voor het eerst debuteerde als de grootste rennende schoen van de all-time, kan eigenlijk een wettige claim voor deze titel maken.

http://www.besportmall.com
szfsdtgxcc
New Member
 
Posts: 3
Joined: Tue Dec 05, 2017 6:19 am

Return to Miscellaneous Sleep Topics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron